Title Image

TV-sets

hoofdtelefoons voor tv en audio
De beste gehoorapparaten en hoortoestellen bij Engel Hoorservice, de audicien van Noord-Holland, Schagen

TV-sets

 

Engel Hoorservice heeft een groot aanbod in tv-sets, kinbeugels, koptelefoons en hoofdtelefoons om het tv-kijken en vooral luisteren naar de tv aangenamer te maken. Niet alleen voor de slechthorende, maar ook voor de andere huisgenoten.

 

Bij Engel Hoorservice kunt u terecht voor vakkundig advies en mogelijkheden van vergoedingen via uw zorgverzekeraar.

 

Wilt u meer weten of advies? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Informeer mij over TV-sets

Beter verstaan tijdens het kijken naar de televisie

 

Ondanks het feit dat uw gehoor in veel situaties misschien goed genoeg lijkt, zijn er toch bepaalde momenten dat het de nodige ondersteuning verdiend. Dit soort beginnende gehoorproblemen openbaren zich vaak bij het televisie kijken.

 

Het geluid wordt steeds iets harder gezet, waarbij u zich kunt afvragen of dit voldoende helpt en of uw huisgenoten of buren er geen last van hebben. In dit soort situaties biedt de Sennheiser hoofdtelefoon u de oplossing.

Engel Hoorservice het adres in Noord-Holland voor tv-sets, kinbeugels en hoofdtelefoons voor tv en audio. Infrarood of FM. Duo-versie

TV-set: kinbeugel of hoofdtelefoon

 

De tv-set is er als kinbeugel of hoofdtelefoon. Beide versies werken draadloos met infrarood of FM. De hoofdtelefoon of kinbeugel brengt het geluid direct in uw oren, zodat u voortaan ook hoort wat u ziet. Terwijl u uw persoonlijke geluidssterkte op de ontvanger instelt, kan de televisie op elk ander volume of zelfs zonder geluid aanstaan.

 

Een avondje televisie kijken blijft zo ontspanning in plaats van inspanning. Het draadloos systeem zorgt ervoor dat u overal kunt plaatsnemen. Bij de infrarood-versie is het van belang dat de hoofdtelefoon in contact blijft met het infrarood kastje die naast of op uw televisie geplaatst is. Voorwerpen die er tussenin staan kunnen de verbinding iets verstoren. De hoofdtelefoons die via FM werken hebben dit nadeel niet.

 

Er zijn ook versies met twee beugels leverbaar, zodat u en uw partner er allebei één kunnen gebruiken.