Title Image

Telefoons

versta telefoongesprekken beter
De beste gehoorapparaten en hoortoestellen bij Engel Hoorservice, de audicien van Noord-Holland, Schagen

Telefoons voor slechthorenden

 

Engel Hoorservice heeft speciale telefoons om gesprekken beter te verstaan. Telefoneren kan voor een slechthorende erg lastig zijn. Daarvoor zijn verschillende oorzaken aan te wijzen. Je kan elkaar niet zien, waardoor een deel van de informatie van het gesprek verloren gaat, zoals de gezichtsuitdrukking en het bewegen van de mond. De kwaliteit van de telefonieverbinding is niet zo hoog: bepaalde klanken gaan op elkaar lijken, zoals de “f” en de “s”. Voor iemand die slechthorend is levert dit extra problemen op om te begrijpen wat er gezegd wordt. En dat terwijl een telefoongesprek zo wezenlijk is voor de (sociale) contacten!

 

Bij Engel Hoorservice kunt u terecht voor de telefoon voor slechthorenden en verschillende andere oplossingen om een telefoongesprek beter te kunnen volgen. Wilt u meer weten of advies? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Informeer mij over telefoons

Beter verstaan met de telefoon

 

Wanneer u moeite heeft met telefoneren, kan een speciale telefoon voor slechthorenden helpen. De krachtige ingebouwde luidspreker in de hoorn zorgt voor optimale spraakversterking.

Wanneer u een hoortoestel met ringleiding stand heeft, wordt het telefoonsignaal rechtstreeks naar het hoortoestel gestuurd. Omdat op deze manier achtergrondlawaai en feedback worden onderdrukt kunt u het telefoongesprek optimaal verstaan.

Engel Hoorservice heeft de telefoon voor slechthorenden. Slechthorenden telefoons Noord-Holland
Engel Hoorservice Phonak Dect CP1 de telefoon voor slechthorenden

Phonak DECT telefoon

 

Engel Hoorservice levert onder andere de Phonak DECT telefoon. Deze telefoon is uitermate geschikt voor de slechthorende met Phonak hoortoestellen. Met de ingebouwde technieken wordt het spraaksignaal draadloos doorgegeven naar beide hoortoestellen. Zo wordt bellen, ook voor de zwaardere gehoorverliezen, weer mogelijk.

 

Vanzelfsprekend is het assortiment van telefoons voor slechthorenden uitgebreid. Laat u informeren door de audicien van Engel Hoorservice.