Title Image

Kleine hoortoestellen

het enige echt onzichtbare hoortoestel, exclusief bij Engel Hoorservice
De beste gehoorapparaten en hoortoestellen bij Engel Hoorservice, de audicien van Noord-Holland, Schagen

Klein én fijn!

 

Engel Hoorservice is de expert op het gebied van kleine hoortoestellen en kan de kleinste gehoorapparaten leveren.

 

Bij Engel Hoorservice vindt u een uniek hoortoestel, waarmee zo veel meer mogelijk is dan met alle andere hoortoestellen. Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Informeer mij over de kleinste hoortoestellen

Ongehoord, ongezien!

 

Ongezien

Engel Hoorservice is specialist in het leveren en aanpassen van hoortoestellen die in het oor gedragen worden. Deze gehoorapparaten, ook wel “in het oor” genoemd, zijn vrijwel onzichtbaar.

 

Ongehoord

Een belangrijker voordeel is dat in-het-oor-hoortoestellen minder windruis geven. Net als het oor zelf zijn deze hoorapparaten van de wind afgeschermd, waardoor de kans op windruis minimaal is. En dat verbetert het hoorcomfort!

 

Draagcomfort

De hoortoestellen die wij leveren bieden een groot draagcomfort, de hele dag door. En dat is belangrijk, want een toestel dat niet lekker zit, wordt niet gedragen. 

 

Zonder zorgen

Engel Hoorservice heeft hoortoestellen die goed afgeschermd zijn voor transpiratievocht. Bovendien kunt u ze zelf in- en uit doen, wat wel zo prettig is.

 

Genieten met volle teugen

Al met al zullen in-het-oortjes voor veel mensen de ideale oplossing zijn om weer met volle teugen te kunnen genieten van de dagelijkse activiteiten, sociale contacten, werk, noem maar op!

 
In het oor hoortoestellen bij Engel Hoorservice Schagen Noord-Holland
Engel Hoorservice klein hoortoestel klein gehoorapparaat

Over onze kleinste hoortoestellen

De kleinste hoortoestellen die wij leveren zijn 100% onzichtbaar. Uw omgeving zal nooit weten waarom u opeens zoveel beter hoort…

 

Onze audicien, speciaal hiervoor opgeleid, plaatst het toestel in uw oor en past het aan. De plaatsing in de gehoorgang laat uw oorschelp vrij om geluid op te vangen en zorgt voor een optimale geluidskwaliteit.

 

Wij leveren alleen hoortoestellen die door de drager zelf in- en uit te doen zijn. Dat is beter voor het oor en voorkomt complicaties.

 

Het resultaat is een geoptimaliseerd gehoor, zonder dat anderen zien dat u hoortoestellen draagt.