Title Image

In-ear-monitors

voor muzikanten, surveillanten en professionals
De beste gehoorapparaten en hoortoestellen bij Engel Hoorservice, de audicien van Noord-Holland, Schagen

In-ear-monitors

 

Voor de muzikant, surveillant en iedereen die geluid in het oor nodig heeft: Engel Hoorservice levert het.

  • Basis in-ear
  • Live2.3 t/m 3.6
  • Cue
  • Sports
  • Ear-speech

 

Wilt u meer weten of advies? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Informeer mij over in-ear-monitors

Professionele in-ear-monitors

 

De In-ear-monitors laten alle frequenties van de muziekinstrumenten in al hun schoonheid horen. In-ear-monitors zijn op maat gemaakte oorafdrukken die volledig de gehoorgang afsluiten.

 

Hierdoor blijft er een kleine ruimte over tussen het trommelvlies en de monitor; een perfecte akoestische basis om alle details van de muziek te horen terwijl het volume laag blijft. Ze bieden tevens een goede bescherming tegen de te harde geluiden.

Gehoorbescherming van Engel Hoorservice, de audicien van Noord-Holland Schagen
De beste in-ear-monitors bij Engel Hoorservice, Noord-Holland, Schagen

De in-ear-monitors zijn er in vele verschillende varianten.

 

Basis in-ear

De Basis in-ear biedt een verrassend goede klank. Deze gunstige geprijsde in-ear-monitors bieden tevens een goede bescherming tegen harde geluiden.

 

Live 2.3 t/m 3.6 in-ear

Doordat er meerdere of verschillende soorten drivers kunnen worden geplaatst, geeft dit een prachtig geluid. Elke frequentie wordt voller en mooier en zal in balans worden weergegeven. Alle details zijn hoorbaar en helderder.

 

Cue

De focus ligt bij deze bijzondere in-ear-monitor op de lage frequenties. Met behulp van twee grote multibass speakers worden de lage frequenties extra versterkt terwijl de midden en hoge frequenties verassend natuurlijk overeind blijft. De top in-ears voor deejays.

 

Sports

Een perfecte pasvorm en sublieme geluidskwaliteit tijdens het sporten. Nooit meer oortjes die pijn doen of uitvallen. Deze zijn gemaakt voor een volledig luistergenot.

 

Ear-speech

Omgevingsgeluid maakt het soms onmogelijk om te communiceren. Met deze in-ears is het mogelijk om duidelijk en helder te communiceren in onmogelijke luistersituaties. Bijv. ook te gebruiken met portofoon en GSM.

Kom gerust eens langs om de mogelijkheden te bekijken en uw wensen en eisen te bespreken.